Bijna einde aan de glamping

In tegenstelling tot de vorige huurwoningen, moesten we deze keer ook voor raambekleding zorgen. Gelukkig zijn er kant- en klare-gordijnen te koop, en hoefden er alleen maar gordijnhaken bevestigd te worden. De rails met runners zijn in alle vertrekken aanwezig. Dit was een van de grootste “klussen” om te doen. De grootste klus was het in elkaar zetten van de diverse meubelstukken. Jullie krijgen zo te zien hoe we lux aan het “kamperen” zijn. Om een idee te geven hoe wij leven, twee foto’s van de huiskamer.

Deze keer zullen we niets aan de muren hangen, dat zal ook niet toegestaan zijn. Navragen lijkt me niet nodig daar alle muren er maagdelijk wit uitzien. Bij het overhandigen van de sleutels moest ook alles nagelopen worden op “schade”! In feite wordt normaal gebruik ook als schade opgemerkt. Tot 10 dagen na ontvangst van de sleutels mochten we nog aanvullingen geven, en dat hebben we maar gedaan. Het voelt wel bizar om te doen en ik ben op een gegeven moment maar gestopt. Post-it erbij plakken en dan een foto maken en opsturen naar onze contactpersoon.

In de eerste logeerkamer staan de bedden al klaar, maar één klus hebben we nog maar even laten liggen, het in orde maken van de andere logeerkamer.

Het internet doet het nu ook. De uitleg die we hadden gekregen was het modem aansluiten en klaar is Kees! Mooi niet! Uiteindelijk bleek de provider een brief met gebruikersnaam en wachtwoord te hebben gestuurd. De volgende uitdaging wordt de router geïnstalleerd te krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s