De tijdelijke woonruimte

De aan Joop toegewezen woonruimte is prima voor een student, dan is het zelfs lux te noemen.. Het appartement ligt in een buurt met veel bars en restaurantjes. Het is nogal gehorig, zelfs overdag. De een zal het een prima plaats vinden en een ander niet. Sommige collega’s hebben deze woonruimte geweigerd op basis van de foto’s  en de informatie die ze ontvingen. Joop had foto’s ontvangen van een ander appartement dan waar hij uiteindelijke de sleutel van kreeg, uiteraard wat mooier en groter.

IMG_1122IMG_1159

Als je de voordeur opent, dan is er een entree waar je geacht wordt de schoenen uit te trekken, dit is gebruikelijk in Japan en dat doen we ook. Daarna volgt een opstapje naar een houten vloer. Rechtdoor is de badkamer. Boven het (zit) bad is een stang om de was te drogen. In dat geval kun je niet meer douchen, maar wel een praktische benutting van de ruimte. De was droogt er uitstekend!

Ga je naar rechts, dan is de kamer met bureautje, bed, kasten en een nis met de keuken. Inmiddels zijn alle koffers weg, dus nu lijkt het heel wat. Nu gebruiken we de ruimte om de was en de strijk te doen.

De locatie is via googlemaps te vinden als volgt: Tokyo Serviced Apartment B-Site Yokohama. De service houdt in dat er 1 keer per twee weken schoon gemaakt wordt alsmede de vervanging van handdoeken en beddengoed. Er ligt wel een extra set om het zelf te verwisselen na 1 week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s